Optimer dit website

Bliv set på internettet.

En af de billigste måder at få flere brugere til dit website er ved hjælp af søgemaskineoptimering (også kaldet SEO).

Dette foregår ved, at dit site gennemgåes og analyseres for, hvor godt det passer med søgemaskinernes robotter. Disse robotter gennemsøger konstant Internettet og analyserer alle de websites, de finder. Alle sites bliver givet forskellige karakterer for, hvor nemt det er for robotten at gennemskue, hvad det pågældende site tilbyder.  Jo højere karakter, jo højere listes sitet i søgeresultaterne.

Her er det vigtigt, at man tilpasser sig de ønsker, som disse robotter har for derved at opnå en højere karakter. Dette gøres ved hjælp af SEO.

Der skal lægges stor vægt på at finde de rigtige emner, som dit site skal optimeres ud fra. Herved opnår sitet, at det rammer den rigtige målgruppe i søgemaskinerne, og ikke forsøger at kæmpe om de "forkerte" brugere.

F.eks. hvis dit site er en webshop, som sælger sko, vil man ikke forsøge at optimere sitet til at komme øverst på Google, når der søges efter "webshop" men fokusere på at fange søgninger på f.eks. "sko", "støvler", "beklædning" eller lignende. Søgningen på "webshop" er alt for bred, og der er meget lille sandsynlighed for, at de brugere, der søger efter dette emne, er på jagt efter et par nye sko.

Fokus bør ligge på, ikke at få flest besøgende, men at få flest potentielle kunder ind på dit site.

Ring på 22157122 eller brug kontaktformularen på kontakt siden og hør om mulighederne for at få lavet en analyse af dit site.